Категорії Інформація
Каси Додати подію
Бумбокс
30 листопада 2022

Бумбокс

Продаж квитків зупинено
Але ви можете ознайомитись з іншими подіями категорії «КОНЦЕРТИ»

Paard
Prinsegracht 12, 2512 GA Den Haag

Про подію

Бумбокс у Гаазі!

30 листопада концерт гурту у Paard!

Український рок-бенд, що полонив серця мільйонів українців своїми глибокими текстами пісень та неповторним впізнаваним серед інших музичним стилем.

Відверті у своїй творчості - вони створюють цілий новий всесвіт на кожному наступному концерті. 

“Розпочате 24 лютого 2022 року повномасштабне вторгнення агресора на нашу землю, змусила їх  надовго забути, "хто вони і звідки". 

Територіальна оборона, служба в поліції, волонтерство – у якісь моменти було просто не до музики. Сама думка щось слухати, не кажучи вже про те, щоб грати, здавалася крамольною.

Але потім… Ти обережно вмикаєш улюблену пісню. А за нею ще одну. І ще. І це допомагає.” Розповідають хлопці. 

Нині музиканти гурту волонтерять та служать у на захисті своєї країни, у перервах даючи благодійні концерти. Лідер гурту Андрій Хливнюк з перших днів повномасштабного вторгнення служить добровольцем. Його виконання «Ой, у лузі червона калина» з автоматом у руках на центральній  площі Києва, без сумніву, стало народним хітом, який згодом повторювали як маленькі українці, так і всесвітньо відомі музиканти.

Якщо ви фанат зі стажем або нещодавно відкрили для себе гурт, почувши "Ой у лузі червона калина" у виконанні Андрія Хливнюка. Приходьте на концерти бенду, ваша підтримка дуже важлива для нас, дякуємо вам, друзі.

Попереднє замовлення
Заявка на промо-код