Категорії Інформація
Каси Додати подію
Артем Пивоваров
14 листопада 2023

Артем Пивоваров

Продаж квитків зупинено
Але ви можете ознайомитись з іншими подіями категорії «КОНЦЕРТИ»

Paard
Prinsegracht 12, 2512 GA Den Haag

Про подію

Артем Пивоваров приїздить до Гааги з концертом 

22 лютого місцевих мешканців та гостей Гааги запрошує на свій концерт український співак Артем Пивоваров. Душевне спілкування з шанувальниками, хіти, які ви любите, а також шалена енергетика чекає на вас у цей день. 

Де відбудеться подія? У досить цікавому місці для концертів та фестивалів — на сцені закладу Paard. Впевнені, що вам тут сподобається, адже крім якісної музики, є тут смачні напої та їжа. Тож чому би вам вже зараз не запланувати, де провести лютневий вечір? 

Більше концертів у Paard ми виклали в афіші, подивіться! 

Про концерт 

У Артема Пивоварова завжди були насичені глибоким сенсом пісні та атмосферні кліпи. Але коли потрапляєш  на його концерт, відчувається зовсім інша енергетика — жива, доброзичлива, бадьора та іноді трохи тужлива. Не дивно, адже країна співака зараз переживає складні часи, тому у творчості перегукуються болісні теми. 

Але майбутній концерт не про тугу, він про силу та незламність. Він про те, що Україна — це країна, яка у всі часи була багата на таланти. Він про віру та надію, про чесність, добро та Перемогу. 

Давайте разом заспіваємо з Артемом Пивоваровим та будемо надихатися його музичним мистецтвом. Та перш ніж ви купите квитки, пам’ятайте, що на такі заходи краще ходити з друзями. До зустрічі!   

Попереднє замовлення
Заявка на промо-код